бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Пловдивското дерби при U17 ще се играе на главния терен на стадион “Локомотив”, двубоят започва с минута мълчание

Пловдивското дерби от елитната група до 17 години между Локомотив и Ботев ще се изиграе тази сряда от 16.00 ч. Ръководството на “черно-белите” прецени да предостави на младата смяна главния терен на стадион “Локомотив”, който ще приеме дербито на кръга. И от двата лагера са единодушни, че то ще започне с минута мълчание, в памет на загиналите в нелепа катастрофа през уикенда трима младежи, измежду които е и техен набор и фен на “черно-белите” Георги Арийски.

В същия ден от 15.00 ч., но на изкуствения терен на Лаута ще се изиграе контролен мач срещу Берое при децата от набор 2002 със старши-треньор Георги Недевски.

През изминалите дни отборът ни от елитната група загуби гостуването си именно на заралии с 2:1, след като водеше в резултата до полувремето. Нещо повече – минути преди почивката главния рефер Павлин Тютюнджиян си затвори очите за дузпа срещу Георги Чукалов от пловдивския тим, с която гостите имаха шанс да удвоят аванса си с 2:0. След почивката обаче домакините достигната пълен обрат, а съдийството на Тютюнджян дори предизвика и техните претенции.

В събота набор 2003 завърши 1:1 срещу Ботев Пд в дербито от първенството на Футбол 9, играно на стадион “Пловдив”.
Ден по-късно на стадиона в квартал “Коматево”, набор 2002 загуби с минималното 1:0 от градския съперник, като може да съжалява за изпуснатите шанса за гол при 0:0.

lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker