бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивМарицаСпартакФутбол

Пловдивските клубове поискаха школите им да подновят тренировки

Футболните клубове в Пловдив се обединиха с искане децата от школите им да започнат тренировки. Те се обръщат с отворено писмо до институциите, което TribunaPlovdiv.bg публикува без редакторска намеса:

bet365
“До Министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев,

До Министъра на здравеопазването господин Кирил Ананиев,

До Областния управител на град Пловдив госпожа Дани Каназирева,

До Директора на РЗИ град Пловдив д-р Ваня Танчева,

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Със Заповед номер РД-09-371/03.05.2020 г., на Министъра на спорта на Република България бе допуснато упражняването на индивидуални спортни занимания на открито при спазването на всички противоепидемични мерки.

Съгласно същата те (сппртните занимания) могат да се провеждат на открити спортни обекти (стадиони, тенис кортове и др.), при задължително спазване на дистанция от най-малко 2,5 метра между отделните спортуващи.

Ние сме представители на професионални и аматьорски футболни клубове и в това си качество под наше ръководство тренират и се обучават стотици деца и юноши.

Повод за писмото ни е цитираната по-горе Заповед с която е разрешено упражняването на индивидуални спортни занимания на открито при спазване на конкретни мерки.

При тълкуването на подзаконовия нормативен акт оставаме с впечатление, че всеки може да тренира свободно всякакъв вид спорт, стига да се намира на минимална дистанция от 2,5 метра от друг/и спортиващи лица при спазване на противоепидемичните мерки.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Уверени сме, че сте добре запознати с футбола като спорт и игра, но въпреки това бихме желали да споделим с вас, че подготовката/тренировката по футбол има много различни аспекти, като например индивидуална техническа работа, координация, физическа подготовка и др., които могат да се упражняват самостоятелно от състезателите, поставени дори и в група, при положение, че същите се намират на минималното разрешено разстояние. Категорично заявяваме, че при провеждането на тренировъчен процес по футбол не е задължително в същия да е включена игра, а напротив. Има безброй упражнения, които могат да развиват състезателите ни в технически и физически аспект, което е важно за футболните им качества.

В тази връзка най-учтиво Ви молим да предприемете нужните действия посредством които да позволите на хиляди деца да упражняват любимия си спорт по описания по-горе начин (като индивидуална подготовка в групова среда) под надзора на ръководители и треньори и при спазване на всички посочени от вас мерки, в това число без използване на общи помещения (съблекални).

Противното би разделило обществото ни и би дискриминирало хиляди деца и юноши в България, като ги поставяме в по-неблагоприятни условия от другите спортисти, на които е разрешено да спортуват при същите условия.

С УВАЖЕНИЕ

Футболен Клуб ПЛОВДИВ;

ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ;

ПФК МАРИЦА ПЛОВДИВ;

ПФК СПАРТАК ПЛОВДИВ;

ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ”.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker