бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Пламен Крумов пак крило, Ботев с Хамза и Доре

Новото попълнение на Левски Пламен Крумов свали гипса и ще играе “на своя глава” срещу Ботев (Пловдив). Бившият футболист на Берое счупи кост на дланта във вечното дерби, пише “Тема Спорт”. Той обаче е заявил на треньорския щаб, че ще стисне зъби и ще участва в двубоя, тъй като и без това „сините“ имат много кадрови проблеми. Очаква се Крумов отново да е дясно крило – като такъв той действа и срещу ЦСКА.
Наказани при столичани са получилите червени картони във вечното дерби Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Ларсен Type. А контузени – вратарят Пламен Илиев и Стефан Велев. Най-вероятно е Кевин Бру да заеме мястото на Гаджев, въпреки че ултраси от агитката призоваха французинът да бъде изваден от първия отбор.

Треньорът на Левски Антони Здравков взе четирима юноши в групата – вратаря Александър Любенов, левия защитник Мики Орачев, както и халфовете Борислав и Радослав Цоневи.

Наставникът на пловдивчани Станимир Стоилов пък възнамерява да пусне най-добрата си единайсеторка и да не съхрани никой за градското дерби с Локомотив през уикенда. В атаката на Ботев ще си партнират Хамза Юнес и Феребори Доре. По крилата ще действат Абел Анисе и Александру Куртеан, а в центъра на терена ще са Мариян Огнянов и Томаш Иршак. Веселин Минев е възстановен от травмата, която получи срещу Локомотив (Сф), и ще излезе титуляр срещу бившия си тим на “Герена”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker