бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Пирин прибира нападателите на Локо и Ботев

Пирин (Благоевград) подготвя сериозна селекция за атака на “А” група през новия сезон. Близо до завръщане в тима е Спас Делев. Според „Тема спорт” бившият нападател на ЦСКА е дал прин­ципното си съгласие да облече отново екипа на „орлетата”.

24-годишният футболист бе част от Локомотив (Пловдив) през послед­ните месеци, но напуска зара­ди пълната мъгла около бъде­щето на клуба. Делев тръгна за големия футбол именно от Пирин. Нисичкият играч дебютира за тима в “А” група през 2008/09, като изигра 26 мача и вкара 11 гола. Това му осигури транс­фер в ЦСКА. В последните две години обаче кариерата на ро­дения в Ключ талант върви са­мо надолу. Затова от Пирин са решили да му подадат ръка.

Благоевградчани следят си­туацията и с друг свой кадър – Иван Цветков. Нападателят има контракт с “Ботев” до края на юни и засега не е ясно дали ще остане. От ръковод­ството на зелените се надя­ват, че ако не преподпише с канарчетата, то миналият през Холандия футболист ще приеме да помогне в битката за влизане в елита.

„Орлетата” спечелиха по бе­запелационен начин промоция в “Б” група, но амбициите им са да продължат в същия дух. За­това ръководството ще опи­та да привлече големи имена, с които да бъде възроден футболът в града.

Почти сигурно за новия се­зон в отбора ще остане гол­майсторът Владислав Златинов, както и още някой от ключовите играчи.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker