бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Петър Пашев: Ясно ми е кои футболисти искам в отбора, ще следват преговори за нови договори

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев говори след минималната загуба от Левски с 0:1, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

”Стана един добър и равностоен мач. Отстъпихме в последните шест минути в края на първото полувреме. Стана един добър двубой. Владо Гаджев обаче направи разликата в срещата. Имахме няколко възможности, но не успяхме да стигнем до гол. Нямаше да е незаслужено ако бяхме отбелязали и бяхме завършили на равно.

Списъкът с футболисти, с които искаме да продължим е ясен. Николай Неделчев се казва човека, който говори с играчите. Тепърва ще има новости относно акциите, но ако всичко това се случи ще има преговори. Спас Делев и останалите имат леки контузии и затова не играят. С цел да се запази здравето им те няма да играят. Тепърва почват преговори така че сега ще става ясно кой ще остане в отбора. В списъка има двама чужденци и догодина отново бихме разчитали на тях. Сега имаме трима чужденци, но пак няма пари.

Надявам се младите играчи да получават повече минути за игра, но това зависи само от тях. Ако те тренират здраво през седмицата ще играят през срещите.

Пак казвам, след като новото ръководство вземе акциите ще мислим за следващия сезон”, сподели Пашев.


Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker