МарицаФутбол

Петър Курдов: “Сиви” бизнесмени се опитват да съсипят Марица

Безпрецедентен протест срещу хулиганите проведе отборът на Марица (Пловдив). Малко преди началото на футболната среща от Югоизточната “В” група срещу Миньор (Раднево), играчите на “жълто-сините” излязоха на спонтанен протест.

Целият отбор, воден от треньора си Петър Курдов и директора Тони Стойнов, застанаха пред чисто новия клубен автобус и казаха “НЕ!” на посегателството срещу клуба. Само в рамките на месец, стадионът в “Кършиака” стана обект на две нападения. Първо беше нападнат терена – неизвестните вандали изкопаха дупка, в която изсипаха хлорна вар.

През тази седмица пък беше изтъбушена съблекалнята и бяха изписани лозунги, насочени срещу Петър Курдов.

Самият той заяви, че зад тази атака стои т.нар. “опозиция”, водена от Христо Филипов и двама бизнесмени, които искат да вземат властта в Марица:

“Единият е Иван Кесов, другият един от Белово, който съсипа тамошния футбол и сега иска да стори същото с нас”, каза Курдов, цитиран от plovdivlive.bg.

От името на отбора капитанът на маричани Иван Площаков прочете декларация, в която остро осъждат хулиганските набези, както и опитите на една група хора да откраднат техния клуб и труд. Преди това тя беше подписана от всички играчи и служители.

Курдов беше твърдо решен да изведе отбора пред стадиона и да блокира булевард “България”, но до крайната мярка не се стигна.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker