бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Пепо Пенчев: Ще търсим единствено победа в дербито

Старши треньорът на Ботев Пловдив Пепо Пенчев бе доволен постигнатата победа днес над отбора на Марек с 3:0. Специалистът изрази очакванията си за предстоящото дерби с Локомотив Пловдив.

“Изиграхме едно отлично първо полувреме. Играчите спазиха всички тактически указания, които дадохме преди мача и работихме през седмицата. Бяхме агресивни, бързо се връщахме и притежавахме доста топката. Създадохме доста голови ситуации и отбелязахме два много красива гола. Мисля, че с играта си отговорихме на очакванията на феновете.През второто полувреме се изтеглихме назад, което не беше добре. Като цяло показахме добре игра за първи мач.

За предстоящото дерби ще се опитаме да вдигнем качеството на игра. Ще търсим победа, защото тя е единствената алтернатива. Стремим се да бъдем в първата шестица. Надявам се това да се превърне в празник за Пловдив.”

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker