бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Пепо Пенчев се завърна в Ботев

Пепо Пенчев се завърна в детско-юношеската школа на Ботев. За последно Пенчев бе в школата на “канарчетата” преди 4 години, когато водеше наборите 89 и 97. Ето какво сподели Пенчев при завръщането си в Ботев пред официалния сайт на клуба:

“За мен е огромна мотивация, че ще работя отново за любимия си клуб след 4-годишно прекъсване. Надявам се с опита, който придобих в последните години, да бъда полезен за клуба. Благодаря на ръководството за поканата и ще работя с цялото си сърце за Ботев.”

Пепо Пенчев е роден на 12.08.1969 година. Юноша е на Ботев, а след това играе за Спартак (Пловдив). По-късно играе 1 година за Левски, след което се завръща в Ботев, където прекарва по-голямата част от кариерата си. Като треньор е работил 5 години в школата на Ботев, а след това се присъединява към тима на Чавдар (Етрополе), където бе треньор както на юношески формации, така и на представителния тим. Преди да се завърне в “жълто-черните”, Пенчев бе треньор на националния отбор при набор 97.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker