бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Пенев: Надявам се скоро Ботев (Пд) да има стадион

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди първия полуфинал за Купата на България с Ботев (Пловдив). “Армейците” гостуват в “Коматево” утре от 19:00 часа. Пенев отново не подмина темата за съдиите. За двубоя бе назначен Николай Йорданов. От думите на Пенев обаче стана ясно, че той не е доволен от решението на Съдийската комисия.

“Тиаго Родригес е единственият, който няма да бъде в групата. Ще го подготвим за мача в събота (б.р. – дербито с Левски). За утре твърдо отпада. Това са два мача, които трябва да изиграем много разумно. Не мога да кажа как ЦСКА ще излезе утре, не бързаме за никъде. Ботев опитва стрелба отдалеч. Има добър състав с лидери. Техничен отбор, който разчита на домакинските мачове. Съобразяваме се с всички отбори. Познаваме силните и слабите страни на отборите. Ще опитаме да наложим нашия стил на игра. След това имаме дерби, но мислим изцяло за мача в Пловдив”, коментира Пенев.

“От доста години се играят официални мачове в “Коматево”. Не достигат трибуни, но това не е въпрос, който аз ще решавам. Трябва да попитате централата. Надявам се скоро Ботев да има добър стадион”, каза треньорът на ЦСКА.

“Явно няма други съдии, въртят се едни и същи. Главен, страничен, четвърти – обкръжени сме, но това е. Обкръжени сме от въпросните съдии – не виждате ли, едни и същи са. Как се осмеляват да ни правят едни и същи назначения. Този човек беше безобразен преди 1-2 седмици, жалко, че не се мисли за футбола. Говорят си на ушенце с четвъртия съдия, лекичко, внимателно, усмивки. Искам да мисля за футбол, това правя, футболистите също”, добави Пенев.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker