Локомотив ПловдивФутбол

Пашев: Заминаваме с идеята да постигнем добър резултат срещу Левски

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев даде днес пресконференция за представителите на медиите, на която говори за състоянието на отбора преди утрешното гостуване на Левски.

Ето какво каза Пашев на брифинга на Лаута:

Двете тренировки, които проведохме след мача с Марек, бяха изцяло с възстановителен и тонизиращ характер. Днешната също ще бъде такава. Проблемите в състава са свързани единствено с отсъствието на контузените Дишлиев, Филипов и Делев.

Настроението в отбора е по-спокойно след победата над Марек. Заминаваме за София с идеята да играем добре и да постигнем добър резултат. Появиха се информации, че Левски ще направят ротации в своя състав. Надявам се това да не попречи за един добър двубой и разбира се да стане добър мач за всички зрители.

Естествено, че продължаваме да работим върху мотивацията на футболистите. Все пак има 7 мача до края и първенството още не е свършило. Не съм смятал колко точки ще са ни необходими, за да останем и на теория в групата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker