бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ПАО дължи пари на Локомотив за Иван Иванов, той се завръща на “Лаута”?

Панатинайкос дължи пари на Локомотив (Пловдив) за Иван Иванов. Новината съобщи собственикът на пловдивския клуб Христо Крушарски.

Защитникът премина в гръцкия гранд от “черно-белите” в края на месец юни 2016 г. Той подписа тригодишен договор с Панатинайкос. В края на миналата година гръцките медии съобщиха, че шефовете на клуба не са доволни от българския футболист и смятат да го освободят, като за неговите права ще искат трансферна сума.

“Ако решим, можем да вземем Иван Иванов без пари. На този етап обаче не мога да кажа нищо за негов трансфер, тъй като не знаем официално каква е ситуацията с него”, добави Христо Крушарски, цитиран от БТА.

Собственикът на отбора обясни, че до ден-два ще разговаря със старши треньора Едуард Ераносян за селекцията. В тима търсят още един-двама качествени крайни бранители, за да подсилят конкуренцията в отбраната.

Чака се развитието със ситуацията около Павел Виданов, чийто договор с Локомотив изтече в края на миналата година и сега той се търси отбор в чужбина.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker