бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Палийски: Ситуацията остава деликатна, но все още няма промяна в собствеността на клуба

Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски заяви, че към този момент няма нови промени в клуба след снощното оттегляне на единия от собствениците – Румен Чандъров.

Палийски каза, че „жълто-черният“ клуб все още има собственик, като подчерта, че ситуацията остава деликатна.

Катаклизмите настъпиха по време на първата тренировка на новия старши треньор Николай Митов, която бе прекъсната от група 30-40 ултраси на Ботев, нахлули в базата в Коматево.

Впоследствие наставникът, неговият щаб и спортният директор Михаил Мадански обявиха, че си тръгват, а след тях същото стори и разочарованият Чандъров.

Днес сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ инициира провеждането на помирителна среща, на която да се изяснят всички разногласия и клубът да се върне към нормално съществуване.

„Ситуацията е такава, че в момента абсолютно на никого не е лесно. Търсим варианти да излезем от тази ситуация. Промяна не мога да кажа, че има.

Водил съм разговор до късно снощи със собствениците, имахме и срещи, с които ще продължим“, обясни Палийски пред Дарик радио.

„Бяхме поканени от сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ за среща, поканени бяхме от широката общественост, за да видим мнението на всички, за да се разбере наистина какво се случва.

„Според мен трябва да чуем мнението на всички. Аз приветствам организирана среща и предполагам, че след нея ще се видя със собствениците, за да им кажа каква е общата настройка на масовите фенове.

Ние уважаваме тяхното мнение, винаги сме ги чували и слушали. Искаме да разберем истината от тях.“

„Вариант за нови собственици нямам. Първо, Ботев все още си има собственик, така че на дневен ред изобщо не е идвало да мисля втори вариант. Ако има някакви новини, ще разберете всичко“, допълни президентът на „канарчетата“.

Източник: Гонг

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker