Ботев ПловдивФутбол

Палийски обеща: Коматево ще “светне” до края на август!

Председателят на Съвета на директорите в Ботев (Пд) Ангел Палийски обяви, че до 20 август на базата в Коматево ще бъде поставено осветление, за да може тимът да играе мачовете си от елита на България именно там.

Палийски потвърди и, че от клуба ще направят промени и в сектора за гости, където досега се допускаха само правостоящи.

„Както знаете, нашето желание винаги е било да играем на Коматево, и през последния месец полагаме неимоверни усилия това да се случи. Основното, от което се водехме, предвид изискванията за осветлението, беше това, че трябваше да нарушим целостта на терените на базата. Участваха 5 фирми в проучването и в наша радост една от фирмите даде възможно най-доброто решение, с нанасянето на най-малко щети”.

“Хубавата новина е в това, че стадионът на Коматево ще има осветление и то ще бъде поставено. Проблемът беше в изпълнението и срокът на изпълнението. Имаме пълната гаранция, че ще се работи извънредно и срокът е 15-20 август. За това ще информираме БФС и Лицензионната комисия. Знаем, че времето ни притиска, но се надяваме това да стане факт.“

„Ще направим подобрение и в сектора за гости. Там ще има седалки, няма да има правостоящи. Очакваме и евентуално, ако има други предписания, те също да бъдат изпълнени. Ние сме твърдо убедени, че мачовете трябва да се играят на стадиона в квартал Коматево”.

„Акциите вече за прехвърлени, 60% от акциите. Нещата в Ботев от Нова година се водят от новите собственици, просто от вчера вече и документално всичко е изчистено. Процедурата беше малко по-дълга”.

„Гостуващият сектор ще има амфитеатрални седалки, дали на 3 или на 4 реда, работи се по въпроса. Относно капацитета, той ще бъде 10%”, завърши един от силните хора в Ботев (Пд) Ангел Палийски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker