Ботев ПловдивФутбол

Палийски за оставките в Ботев (Пд): Самуилов и Чандъров ще вземат крайното решение!

Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски потвърди новината, че старши треньорът Николай Костов, заедно със своя щаб, както и спортният директор Георги Марков са подали оставки.

Ръководството на клуба, в това число Георги Самуилов и Румен Чандъров, тепърва ще решава дали да ги приеме, или не подадените молби за напускане. Очаква се до края на утрешния ден, сряда (24 август), да бъде обявено крайното намерение на шефовете на „жълто-черните“.

По-рано днес президентът на Ботев Ангел Палийски проведе дълъг разговор с Николай Костов и Георги Марков.

Малко след 17:00ч. официалният сайт на „жълто-черните“ съобщи, че целият спортно-технически щаб на Ботев (Пд), начело със старши треньора Николай Костов и спортния директор Георги Марков, е подал оставка.

„След вчерашния мач с Верея, днес имахме дълга среща с Георги Марков и Николай Костов, няколко часа анализирахме състоянието на отбора, дадоха се обяснение, говорихме доста. След края на разговора депозираха молбите си за напускане. Това е въпрос, за който сега аз като председател на Управителния съвет, ще информирам ръководството и собствениците и до края на деня утре ще обявим решението си“, сподели Ангел Палийски пред Дарик радио.

„Георги Самуилов и Румен Чандъров ще вземат крайното решение по предложение на УС. В момента е 5.25 часа, преди 20 минути пред мен бяха депозирани оставките. Аз още не съм се чул с останалите от ръководството, за да има съобщя. Ще ги информирам“, каза още Палийски.

„Напрежението в Ботев винаги е съществувало. Когато се постигат резултати това напрежение го няма. Направи се и по-мащабна селекция, очакванията бяха по-големи и това представя повлия на напрежението.“

„Футболът е конвертируема игра, сменят се треньори, ръководители. Ние не сме доволни от това, което трябва да вземе като решение, защото тепърва ще трябва да се правят някакви промени, но в крайна сметка трябва да има резултати и всеки носи отговорност. Още при първите разговори с Николай Костов, обявихме, че ние сме радетели да дадем по-дълъг мандат на един треньор, за да се следва стил на игра, но за жалост до момента не се получава“, коментира още шефът на Ботев.

„Ние се чухме с г-н Чандъров, не случайно ви казвам, че сме направили пълен спортно-технически анализ днес. Надявахме се поне да има игра, за да може ние да върши останалата работа, със стадиона на клуба. Случващото ни идва малко в повечко. Макар и трудно ние ще успеем, стадионът на Ботев е обречен да бъде завършен. Целта беше да играем в първата шестица и няма да се откажем от нея. С лесното всеки може, ние се стараем да преминаваме през трудното“, завърши Ангел Палийски пред Дарик.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker