БотевФутбол

Палийски започна търсенето на нов собственик на Ботев

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски е в чужбина и води преговори за нов собственик на клуба. Това става, след като Георги Самуилов обяви оттеглянето си от „канарчетата“.

Със сигурност става въпрос за много сериозна фирма, която ще покаже амбиции за завършване на стадиона и завръщане на Ботев на мястото, където го искат хилядите привърженици на „жълто-черните“.

В момента се подготвя насрочване на общо акционерно събрание на клуба, на което се очаква в управата да влезе много сериозен мажоритарен собственик. Вероятно то ще се проведе до края на март, пишат колегите от „PlovdivNews“.

В Ботев са благодарили на Георги Самуилов за сериозната подкрепа в последната година и за средствата, които са дадени от него под формата на спонсорски договор, а не като заем.

На 15 февруари (сряда) адвокатът на Самуилов – Димитър Радев, е джиросал акциите на Апостол Апостолов и от този ден Сдружение „Ботев“ притежава 61%, а „ТЦ ИМЕ“ 39%. На следващия ден в клуба са платили всички заплати на футболисти и служители, за да няма напрежение.

Лоши новини за Ботев! Основен спонсор напуска клуба

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker