бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Палермо си заплю две от звездите на Ботев

След фурора при пловдивчани лидерът в Серия Б ще следи Феребори Доре и Абел Анисе до края на сезона

Интересът към звездите на Ботев Пд започва сериозно да се усилва. По информация на „7 дни спорт” италианският Палермо е хвърлил око на двама от водещите футболисти на пловдивчани – нападателя фереборе Доре и офанзивния халф Абел Анисе. Представител на лидера в Серия Б е следил под лупа изявите на конгоанеца и малгаша по време мача на жълто-черните с Черно море на базата в Коматево миналата сряда. Срещата завърши 1:1, а попадението за канарчетата заби именно Доре. Съгледвачът на клуба от остров Сицилия със сигурност е представил пред шефовете си доклада за изявите на двамата играчи на жълто-черните. Очаква се в лагера на Палермо да вземат решение относно евентуални последващи действия по отношение на Доре и Анисе. Почти сигурно италианците ще гледат на живо най-малко още веднъж, преди евентуално да излязат с оферта до Ботев Пд поне за единия от тях. За Абел, който е и водещият реализатор на Канарчетата през сезона, се облизват още турският Сиваспор, а се твърди, че от него се интересува и гръцкият гранд Олимпиакос. От пловдивския клуб искат минимум 500 000 евро за правата на 24-годишния Анисе, който се подвизава успешно почти на всяка позиция в халфовата линия и като фалшива деветка. 24-годишният конгоански национал Феребори Доре пък набързо спечели сърцата на жълто-черната част от Пловдив. Снажният нападател прави истински фурор след акостирането си в Ботев Пд през зимата. Мнозина специалисти считат именно Доре за най-успешния трансфер на Станимир Стоилов през миналия трансферен прозорец, той заби 6 гола в досегашните си 9 мача с екипа на Канарчетата. Ботев Пд закупи Доре от румънския Петролул Плоещ срещу скромните 60 000 евро.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

    1. Анице върши много работа. Няма да е готино като го продадат. А за планета и галакси си ги знаем. То ако си футболист в България и не ходиш там, не си готин явно :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker