Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Пак отсъстващи за Ботев (Пд) преди шампионатен мач, само 15 заминаха за Ловеч

Отборът на Ботев (Пд) замина за Ловеч, където утре в 15:30ч. излиза на “Градския стадион” срещу състава на Монтана в среща от тринадесетия кръг на Първа лига.

В клубния автобус на “жълто-черните” се качиха едва 15 от предвидените в групата 18 състезатели.

Със съотборниците си не замина Тодор Неделев, който е с вирусно заболяване и остана да се лекува в Пловдив. Дали капитанът на “канарчетата” ще успее да се възстанови и да вземе участие в срещата, ще стане ясно по-късно в сряда.

Със закъснение към отбора ще се присъединят и юношите Петър Чалъков и Иван Кирев. Двамата ще участват в двубоя от Елитната група до 19 г., в който Ботев (Пд) посреща Локомотив на централния терен на клубната база днес от 14:00ч., след което ще пътуват за Ловеч.

Среща, която можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg този следобед!

Ето я и групата на “канарчетата” за мача с Монтана, публикувана в официалния сайт на клуба:

Георги Георгиев, Мартин Димитров, Милен Кикарин, Крум Стоянов, Даниел Златков, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Стенио дос Сантос, Меледже Омнибес, Серкан Юсеин, Жоао Пауло, Иван Стоянов, Даниел Кутев, Омар Косоко, Наско Милев, Петър Чалъков, Иван Кирев, Тодор Неделев

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker