бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Още един Христо Крушарски влиза в Локо (Пд)

Втори Христо Крушарски вече е част от управлението на Локомотив Пловдив. Днешното Общо събрание на акционерите ще утвърди племенника на бизнесмена, който носи същото име и фамилия, като член на Управителния съвет. Младият Крушарски ще бъде изпълнителен директор заедно с Лауринас Розгис, който е представител на новите инвеститори в клуба. В това си качество те заедно ще подписват договори от името на клуба.

Партньорите все пак ще придобият 50 процента от акциите и ще имат право на двама свои представители в тричленния ръководен орган на клуба. Освен Розгис в него ще попадне и неговият съдружник Здравко Владимиров Иванов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„По отношение на новите партньори чувам какви ли не слухове. Повечето фенове ни подкрепят, но има и такива, които не спират да търсят под вола теле и да ровят там, където не им е работа. Същото се отнася и за хора от други клубове. Аз на никого не съм се бъркал. Не обичам да гледам в чужда паница и призовавам за същото отношение към мен. Нашите вътрешни проблеми са си наши, както и постиженията, които направихме, и които мнозина не можаха да постигнат и с доста по-големи инвестиции.
Завистта няма да помогне на никого, нито злобата. Промените, които се случват в Локомотив, са съобразени и с това, което вече съм натрупал като опит в отношенията си с пловдивчани. Всички знаем как помагат те и колко милеят за отбора, когато се налага да се вадят пари. Мен не ме е страх от мечки и често ходя в гората, нямам проблем да правя отстъпки в името на обща цел. Партньорството ни върви и съм сигурен, че пак ще има доста учудени от успехите, които ще постигнем“, каза Крушарски пред „Мач Телеграф“.
Той разкри още, че на този етап няма да си търси сумите, които е инвестирал под формата на заеми в клуба. Тази отстъпка се прави, за да може партньорството с хората, които са проявили интерес към Локомотив и които бизнесменът търсеше от години, да започне на чисто. Сумата от 500 000 лева, която литовецът Розгис на практика вече е осигурил за отбора, също остава като част от сътрудничеството, което ще бъде и документално официализирано днес.
bet365
„Голяма част от тези заеми аз вече съм ги опростил. Оттук нататък ще делим поравно и печалбите, и загубите. Сядаме и уточняваме какви реални приходи се очакват, за да си направим сметка каква сума остава да се осигури, за да може Локомотив да разполага с адекватен за амбициите си бюджет. Аз ще давам половината, те другата половина“, разясни още Крушарски, който въведе традиция да пътува до Пловдив всеки понеделник за оперативно заседание с новия УС.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker