бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Още двама напускат Лаута?

Шефовете на Локомотив (Пд) взеха решение да се разделят с двама футболисти, които играха за отбора през изминалия сезон. От Лаута стартират разговори с хърватите Никола Марич и Йосип Томашевич за разтрогване на техните договори. Първият бе привлечен през зимата заедно с Един Бахтич, но не можа да се изяви в мачовете, в които получи шанс.

Той обаче е млад футболист и е доста бърз, което може да му помогне да си намери нов отбор в България. Ако това се случи, може да се стигне и до вариант с преотстъпване поне до зимата, за да може Марич да получи последен шанс да разкрие потенциала си. Той може да играе, както по фланговете, така и на върха на атаката. Марич е роден на 4 август 1997 година в Риека и е юноша на местния тим, но в родината си е играл в по-нискоразредни отбори.

Томашевич пък е на Лаута от миналото лято. Той бе сред играчите, на които Бруно Акрапович редовно залагаше, но показа и някои колебания. Играл е за Осиек, Цибалия и Рудар, а договорът му с Локо изтича чак след година. 26-годишният Томашевич играеше предимно като ляв бек, но във Финала на финалите срещу Ботев стартира като титуляр в центъра на “черно-бялата” защита.

От Лаута се разделиха с Вилим Посинкович, а Игор Банович, Асен Георгиев и Янко Ангелов не получиха предложения за нов договор, съобщава “Меридиан мач”. Миналият през Андерлехт Абделхаким Буна също е по-вероятно да не подпише нов контракт.

Подобни

3 Коментара

  1. Глупости,при 3годишни договори,така се напуска…Ще ги преотстъпят на Нафтата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker