бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ОФИ Крит се включи в борбата за Петев

Ивайло Петев почти сигурно няма да остане на поста старши треньор на кипърския АЕЛ Лимасол, въпреки че е на път да изведе тима до историческа титла, пише “7 дни спорт”.

От Ботев искат Петев да поеме клуба от лятото, защото Станимир Стоилов ще напусне след края на сезона. Петев обаче не е дал отговор дали ще подпише с “канарчетата”, а Цветан Василев и Иван Джиджев искат той да отговори до края на април, за да има достатъчно време да направи селекция и да започне подготовка за участие в евротурнирите, ако тимът се класира до тях.

Причината Петев да не отговори веднага е оферта от гръция ОФИ Крит. Тимът от най-големия гръцки остров ще освободи след края наставника си Рикардо са Пинто, след като той не успя да класира ОФИ за евротурнирите.

Най-късно в края на април трябва да стане ясен новият наставник на Ботев, като от клуба са дали краен срок на Петев до тогава да решава дали да поеме “жълто-черните”.

ОЩЕ ОТ БОТЕВ ДНЕС:

В Ботев ще изчакат новия треньор за подновяването на договорите на 5-ма

Вижте кои съдии ще свирят на Ботев и Локо за купата

Стаховяк с нов договор

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker