бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейболИз градаЛокомотив - вМарица - жени

Официално: Пловдив ще приеме европейското за мъже през 2015

Пловдив ще бъде един от трите български града, които ще бъдат домакини на Европейското първенство по волейбол за мъже през 2015. Както е известно тогава България и Италия ще бъдат домакини на шампионата на стария континент.

След много спекулации, че от БФВ ще определят един измежду Пловдив, Русе и Варна за втория домакин, днес шефът на БФВ инж. Данчо Лазаров заяви, че идеята е да има два потока, като двубоите ще приемат Пловдив и Варна, а финалът ще се играе в “Арена Армеец”.

Лазаров заяви, че ще има среща с кмета на Пловдив Иван Тотев, на която трябва да се разбере кога ще бъде готова зала “Колодрума”. Лазаров заяви, че няма да има никакъв проблем стига залата да бъде готова до средата на 2014.

Ако обаче една от залите не бъде готова навреме от федерацията ще имат два варианта: единият поток да се премести в София в “Арена Армеец” и финалът отново да бъде там или ако залата в Русе бъде готова да се играят там срещите от потока.

Освен това залата “Колодрума” ще бъде домакин на европейска квалификация и на турнири и контроли с участието на националния отбор ако бъде завършена навреме.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker