бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Официално: Отбор от Лига Европа привлече Меси от Локомотив

Бившият футболист на Локомотив Пловдив Радослав Димитров официално подписа договор за една година с румънския Ботошани, който ще участва в Лига Европа.



“Надяваме се, че Димитров ще ни помогне през новия сезон”, коментира старши треньорът на тима Корнел Швайцер.

“Ние дълго време следихме изявите на Димитров и той знаеше за нашия интерес към него. Надявам се, че той бързо ще се адаптира към ситуацията. Хубаво е, че е нова кръв за отбора”, сподели техническият директор на клуба Леонтин Грозаву.

“Радваме се, че Димитров избра да играе при нас. Участието ни в Лига Европа е достатъчен стимул за играчите, които ние желаем да привлечем. Все пак трябва да кажем, че някои румънски футболисти имат твърде големи финансови претенции, които ние не може да удовлетворим. Ние сме се насочили към привличането изцяло на свободни агенти”, каза президентът на Ботошани Валериу Ифтиме. Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker