бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Официално: Община Пловдив отпусна още 5,7 милиона лева за стадионите на Локомотив и Ботев

Общинските съветници в Пловдив гласуваха с пълно единодушие отпускането на 5 680 000 лева за стадионите “Христо Ботев” и “Локомотив”. Сумата ще се раздели почти по равно за двете съоръжения: 2 860 800 лв. за “Колежа” и 2 820 000 лв. за “Лаута”. Парите ще бъдат предвидени от проектобюджета на Община Пловдив за 2022 година.

2 млн. лв. без ДДС от средствата за “Колежа” са за закупуване на седалки, 90 000 лева без ДДС са за тревно покритие, а 294 000 лева без ДДС лева са за преработка на проекта.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

За стадион “Локомотив” средствата ще бъдат изразходвани за технически проект на Централната трибуна, технически проект за вертикална планировка, тренировъчни терени, паркоустройство и инфраструктура, благоустрояване и озеленяване.
Общинският съветник Слави Георгиев призова за отчетност при харченето на отпуснатите средства. Той попита кога ще дойде заместник кметът по строителството Пламен Райчев, за да информира как са разходвани парите до сега. Кметът Здравко Димитров му отговори, че Райчев е в болнични и категорично заяви, че няма да се харчи за строеж на магазини.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker