бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ОФИЦИАЛНО: Локомотив (Пд) в Група “Б” със Септември (Сф), Дунав и Етър (ВТ)

Отборът на Локомотив (Пд) ще играе в Група “Б” на “втората осмица” по време на плейофите на Първа лига заедно с тимовете на Септември (Сф), Дунав и Етър (ВТ).

Това стана ясно след изиграването на последния мач от редовния сезон днес между Славия и Пирин, в който “белите” се наложиха с 3:1 на Националния стадион “Васил Левски”.

Така Славия се изкачи до 7-то място с актив 32т., оставяйки зад себе си Септември (Сф) и Локомотив (Пд) в крайното подреждане. “Смърфовете” завършват 9-ти с 31т.

Плейофите започват след двуседмичната пауза от шампионата – 31 март и 1 април, заради приятелските срещи на национашните отбори.

Както знаете, след края на редовния сезон отборите, класирани от 7-мо до 14-то място, оформят две групи по 4 отбора – група „2“ и група „3“.

В група „2“ се включват 7-ият, 10-ият, 11-ият и 14-ия

В група „3“ се включват 8-ият, 9-ият, 12-ият и 13-ия

Група “А”

Славия

Черно Море

Пирин (Благоевград)

Витоша (Бистрица)

Група “Б”

Септември (Сф)

Локомотив (Пд)

Дунав (Русе)

Етър (ВТ)

Отборите от всяка група играят по два мача на разменено гостуване по системата всеки срещу всеки. След груповата фаза във втората осмица отборите се изправят във четвъртфинални елиминации в два потока:

В първия поток първите два отбора от всяка група се изправят един срещу друг на кръст. Във втория поток на същия принцип играят 3-ите и 4-ите от групите. Четвъртфинлите са в два мача на разменено гостуване, домакин в първия мач е отборът с по-ниско класиране в групата.

Победителите от първите два четвъртфинала се изправят в полуфинал, който се провежда в две срещи на разменено гостуване. Домакин в първата среща е отборът с по-ниско класиране в редовния сезон. Загубилият първия полуфинал заема 8 място в крайното класиране. Загубилите 1/4 финал 1 и 1/4 финал 2 завършват съответно 9 -ти и 10-ти.

Победителят от първия полуфинал играе бараж в един мач за класиране в Лига Европа срещу третия от първата шестица, който е домакин.

Локомотив (Пд) с 4 победи, равенство и загуба срещу съперниците от Група “Б”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker