бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Официалният сайт на ЦСКА-София с изявление за инцидентите на “Лаута”

Официалният сайт на ЦСКА-София излезе с изявление относно боя между феновете на “армейците” и “смърфовете” по време на срещата от 17-ия кръг на Първа лига срещу Локомотив (Пд) днес на “Лаута”.

До голмаа степен то потвържава информацията на TribunaPlovdiv.bg отпреди минути, когато единствени ви разкрихме, че двама руски фенове са предизвикали “армейците” пред техния сектор.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Причината: провокация на феновете на домакините към червената агитка на стадиона.

Първоначално на пистата необезпокоявани се появиха няколко фенове от сектор “А”, които по непотвърдена информация са част от агитката на Спартак Москва. Има данни, че те са допуснати на пистата на стадиона с помощта на тарторите на агитката на пловдивския тим.

Те тръгнаха към сектора за гости и провокираха нашите привърженици с различни скандирания. Отново подчертаваме – необезпокоявани.

В този момент привържениците на ЦСКА влязоха на пистата на стадиона, а когато видяха това, феновете от агитката на домакините също преодоляха оградите и се стигна до саморазправа между запалянковците на двата тима.

Домакинските привърженици бяха организирани да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което след това колективно преминаха загражденията.

Реакцията на органите на реда закъсня. Преди да се намеси полицията, феновете се биха на пистата, в резултат на което има пострадали и задържани привърженици.

Виж повече ТУК

Само в TribunaPlovdiv.bg: Защо се стигна до боя на “Лаута”?

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker