бетано най-добър сайт за слот игри
БаскетболВолейболДруги спортовеДюшИз градаНационалиПловдивчани

От понеделник официално подновяват строителството на “Колодрума”, залата трябва да е готова догодина

Дългоочакваното подновяване на строителството на “Колодрума” ще стане факт в понеделник обяви кметът Иван Тотев. До момента в залата се подготвя климатичната система, а в понеделник започват и същинските дейности по завършването на залата.

Със сигурност залата трябва да бъде открита догодина, като все още няма конкретна дата за завършването и. Освен довършването на залата, което най-вероятно ще отнеме около 2-3 месеца предстои и района около нея да започне да придобива вид, ще има и голям паркинг. Все още не е ясно дали Пловдив ще има шанс да приеме Европейското по волейбол ако залата бъде завършена навреме.

“Най-напред ще започне работата по климатичната система. Вече има работници в сградата. Подготвяме документите за Акт 11, като най-вероятно в понеделник официално ще стартира подновяването на същинските дейности по довършването на залата.”

“Предстои да бъдат пуснати въздуховоди из цялата зала, което е свързано с отоплението и вентилацията. Вече водим преговори да бъдат заложени поне 8 милиона лева на ниво републикански бюджет за довършване не залата догодина.”

“Вчера възложих да се заснеме пространството около залата – става въпрос за паркинга, за да можем да го разширим към бул. “Найчо Цанов”. Предвиждаме за целта да заделим средства от общинския бюджет”, заяви Тотев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker