Локомотив ПловдивФутбол

От Локомотив приканиха феновете: Елате да почистим терена, пазете си билетите за двубоя

От Локомотив Пловдив се обърнаха към феновете си от официалния и фен сайта.

”Ръководството на Локомотив се обръща към всички фенове на пловдивския любимец да дойдат на стадиона и да помогнат за почистването на терена. Делегатът на срещата Христо Ботев настоява терена да бъде почистен преди окончателното решение дали мачът ще се играе да бъде взето, но дори и да бъде отложен терена трябва да бъде изчистен преди обяд.

Точно в 12:00 ще се проведе техническа среща на делегата с представители на Локомотив и гостуващия отбор на която ще бъде обявено финалното решение за стартовия ден и час на дербито”, гласи официалният сайт на клуба.

“Дерби между Локомотив и Ботев на практика може и да има. Делегатът на мача Христо Ботев отказа да постъпи разумно и да отложи мача и настоява от 12.00 ч. да се проведе традиционната техническа конференция. На нея срещата може да бъде отложена, но решение за това може да бъде назначено и непосредствено преди първия съдийски сигнал.
Още от сутринта фенове и юноши се включиха в почистването на главния терен. Това продължава и към този момент, а ръководството на клуба призовава всеки привърженик да се включи в разчистването. В случай, че дерби не се проведе, всеки зрител, закупил билет за мача, трябва да запази къса от пропуска си, в случай че бъде взето решение за отлагане”, е съобщението от фен-сайта.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker