бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

От Интер идват на преговори с Ботев

Талантът на Ботев (Пловдив) Никола Илиев, който стана доста популярен в последните седмици, говори относно решението за своето бъдеще.

Както е известно, играчът заяви, че Ботев не е опция пред него, когато го искат отбори като Аякс, Интер, Манчестър Юнайтед, ПСЖ, Ювентус и други.

Младокът говори пред Дарик за интереса на “нераздурите”, а освен това разкри, че е имал оферта и от Аякс.

“В момента съм на село, спазвам предписанията. Намирам време и да тренирам. правя един куп упражнения защото не искам да излизам от форма. Това е много важно за мен. При мен футболът надделява над училището, но се старавя да внимвам в час и да слушам учителите. Имам малко повече затруднения с математиката. Обичам разказвателните предмети – история, георграфия. Аз съм скромнно момче. Играя футбол от 4-годишен. Хобито ми е риболов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От лятото ще съм футболист на Интер. Все още не съм подписал договор. Представители на клуба от Милано щяха да дойдат по-рано, но заради вируса и карантината това нямаше как да стане. Трябва да изчакаме. Когато всичко мине те ще дойдат и ще говорят с шефовете на Ботев. Готов съм за това предизвикателство. Искам да играя футбол на високо ниво. Още не съм започнал да уча италиански. Наблягам на английския, тъй като почви във всички държави говорят този език. Когато отида там ще започна да уча италиански. Имах оферта от Аякс, но предпочетохме да отида в Интер.
С Тодор Неделев сме в добри отношения. Той винаги ми е помагал и ме е напътствал. Той е много добър човек и футболист. Искам да благодаря на клуба, че ме разви по този начин. Оттук нататък трябва да продължа да се развивам. Това е най-добрата школа в България в момента. Разделям се с клуба с позитивни чувства. Треньорът Ферарио Спасов изигра голяма роля да дебютирам при мъжете”, заяви Илиев.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Никола Илиев: Няма да подпиша с Ботев, нито с Аякс, искат ме Интер, Ман Юнайтед, ПСЖ и Ювентус!

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker