Ботев ПловдивФутбол

От Ботев (Пловдив) обмислят да сезират БФС за Луис Педро

Ръководството на Ботев (Пд) все по-сериозно обмисля дали да сезира Лицензионната комисия по казуса с холандското крило Луис Педро, разкриха близки до клуба пред вестник “7 дни спорт”. От ръководството на Ботев се двоумят дали да отнесат случая до компетентния орган във футболната ни централа. Става въпрос за сумата, която от Левски дължат на пловдивчани за трансфера на холандеца на „Герена“ през лятото.

Педро е продаден на “сините” срещу минималната трансферна сума от 30 хил. лв. Столичани обаче към този момент все още не са превели парите на “жълто-черните”. Затова на “Коматево” умуват дали да сезират Лицензионната комисия заради некоректността на “сините”. На този етап няма официално потвърждение от страна на ръководството на Ботев за евентуалното сезиране на Лицензионната комисия към БФС заради казуса с Луис Педро.

Иначе Ботев все още не са получили и дължимите 30 хил. евро от румънския Клуж за отдаването под наем на конгоанския нападател Феребори Доре. Както преди време стана ясно, УЕФА се самосезира за дълговете на румънския клуб, част от които е и този към пловдивчани. Наскоро обаче Клуж обяви фалит, което, изглежда, ще остави “жълто-черните” без тези пари за тъмнокожия нападател, който е преотстъпен в тима от северната ни съседка до края на сезона.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker