Ботев ПловдивФутбол

От Ботев (Пд) не се застъпиха за условията в “Аквариума”, но феновете го направиха!

Феновете на Ботев (Пд) подкрепиха протестното писмо на ЦСКА-1948, отпреди два дни, където бе поискана промяна на структурата и условията на гостуващия сектор на ст.”Лудогорец Арена” в Разград.

В писмото на “армейците” бяха включени 5 отбора – ЦСКА-София, Берое, Етър, Локомотив (Пд) и Ботев (Пд), които застават зад идеята. Ден след неговото пускане в медийното пространство пловдивските отбори излязоха с официални съобщения на своите сайтове, че не са се подписвали под подобно писмо.

Днес феновете на “канарчетата” от Обединени фракции Bultras и КПБП обаче решиха да подкрепят идеята за промяна на условията за гостуващите агитки в Разград и да излязат със свое становище по случая.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, приятели на футбола,

наскоро се появиха множество възмущения от феновете на различни футболни клубове в България. Всички те бяха насочени към неприемливите условия за гостуващите фенове на стадион “Лудогорец Арена” в Разград.

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции “BULTRAS” като организации, представляващи жълто- черната публика, заявяват, че основната ни цел е подкрепа и наблюдение на футболните срещи на Ботев Пловдив, нещо, което в гостуващия сектор в Разград е много трудно, почти невъзможно. Плексигласовата преграда, колоните и мрежите създават усещането, че си в затвор или животинска клетка, но не и на футболна среща.

При положение, че гостуващите фенове на чуждестранните отбори биват настанявани в други сектори, защото този не получава лиценз от УЕФА, ние не смятаме, че сме нещо по- малко от тях и настояваме за незабавни действия от ръководството на ПФК “Лудогорец 1945” ЕАД, които да позволят на всички футболни привърженици да подкрепят своите отбори в нормални за Европа условия.

С уважение:

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”

Обединени фракции “BULTRAS”

Подобни

7 Коментара

  1. Ами те Кюстендилци за какво да пишат, те на свлачището ходят 234 мангала, та в Рязград ще отидат.

  2. Не стига че ви подариха 2 купи,сега и сектор искате!
    Ми клетка ще е какво се оплаквате,нали сте папагали!
    Аз папагали извън клетка не съм виждал!
    ВСИЧКИ ПАПАГАЛИ В КЛЕТКАТА!!!

  3. Стига с тоя селски и угоднически популизъм бе!
    Ден преди оранжевото цска да излезе с фалшивата си декларация, Петричев излезе и каза, че започват нов сектор за гости!!!
    После пък литекс пишат от името на други, днес тези пък с ре-контра декларация!???
    Царете на декларациите!
    Клуба от своя страна се отмята, за да не обиди спонсора си от Разград, а феноеете днес с опит, да пооталожат очевидния факт…, пък и да не им се обиди големия, комунистически брат, с който играят в идния кръг от шампионата!???
    Типично по жълтурски!
    Няма такава нагаждаческа и подмолна пасмина!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker