бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрансфери и подготовкаФутбол

Отхвърлен от Пенчев вратар, ще бъде първото ново попълнение на Шиляк в Ботев

Отхвърленият от Петър Пенчев, преди по-малко от месец, бразилски вратар Виктор Голас е на “Коматево” и е пред сензационен трансфер в Ботев (Пд), научи TribunaPlovdiv.bg.
futbolan2

Голас бе предложен на Ботев (Пд) след последната проверка на “канарчетта” от лятната подготовка срещу Септември (Сф) за заместник на Михаил Иванов, но тогавашният мениджър на тима Петър Пенчев не пожела той да бъде привлечен в тима.

Сега обаче новият треньор Ермин Шиляк е решил да вземе първото си ново попълнение в своята селекция ден преди голямото пловдивско Дерби срещу Локомотив (Пд), като според нашите информации преговорите са в напреднал етап, а вратарят скоро ще премине медицински прегледи.

Виктор Голас е роден на 27 декември 1990г. в Арапонгас. Започва да тренира в ФК “Америка” в бразилския щат Сао Пауло. През 2007г. е привлечен от Спортинг (Лисабон), а две години по-късно подписва професионален договор с тима от „Жозе Алваладе”. Не успява обаче да пробие в първия състав и затова е пращан на няколко пъти под наем. Бил е в Боавища (2010/11) и Пеняфиел (2011/12), за които пази редовно. Връща се в дубъла на Спортинг и изиграва 27 двубоя.

В момента Голас е свободен агент!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker