Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Отново първо в TribunaPlovdiv.bg: Зверски бой на “Света Петка”

Пореден трети въргал е станал между привърженици на Локомотив и Ботев след дербито на града, научи отново първи TribunaPlovdiv.bg.

По информация на нашата медия, на светофарите до църква ”Света Петка” е станал голям сблъсък между запалянковци на двете агитки. ”Черно-бели” и ”жълто-черни” ултраси са се гонили по улиците с автомобили, като на светофарите колата на вторите спира на червено и става брутален бой.

В момента в района отново гъмжи с полиция.

До момента:

Ексклузивно в TP: Нов бой в „Кючук Париж“ 

Полицията се разпръсква из цял Пловдив, след боя в „Кичука“ 

Само в TribunaPlovdiv.bg: Бой след дербито, 30 арестувани 

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

10 Коментара

  1. Аз само един си намерих на пребиране. 1:1, както беше и резултата от мача, но аз съм доволен имам нов парцал за лъскане на обувки, в любимият ми цвят за това (ЖълтоТурски).

  2. Абе, чеда на Догановата банка, толкова ли не разбрахте, че Пловдив не е място за разходки. На мач-вкъщи, тва ви бяха инструкциите при предното дерби на Лаута, да сте по-ниски от тревата. Защо зорлен искате да ядете бой. Вече и малките деца знаят за публиката на Сопот, че е от Войсил и Стряма и освен да пие ракия от юсче и да яде салам Амбарица от амбалажна хартия, за друго не става. Еми ще си ядете бой под път и над път и тва си е. То не беше зала Олимпиана, то не бяха Даяни, то не беше Кичука на сто пъти, колко още трябва да бъдете унижавани, за да разберете, че е време да сменяте спорта и да ставате фенове на шаха, по-безопасно е :)

  3. Жълтите бяха разпорени от бой на света Петка, прибирах се към нас с колата и ги видях направиха ги на салата направо, дано не е умрял някой!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker