Ботев ПловдивФутбол

Отворено писмо от КПБП до Цветан Василев

Уважаеми г-н Василев,

Не сме изненадани от реакцията Ви по повод слабия резултат и незадоволителното представяне на ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ. Надяваме се искрено, че това което сте заявили като позиция в обръщението Ви, сведено до вниманието на Председателя на Съвета на директорите на ПФК „Ботев“ АД Юли Попов, до феновете на най-стария футболен клуб в България „Ботев Пловдив”, ще бъде изпълнено.

За нас е чест, че вярвате в нас и сте разбрали, че любовта ни към клуба е нещо много повече от обикновена привързаност. За някои от нас, ботевистите, тази любов е започнала много отдавна, за други – от скоро, но ние сме убедени в силата й и ще я защитаваме на всяка цена.

„Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – ТОЙ е вечен….”, казва един от всички нас за Ботев Пловдив. А тези думи от своя страна казват всичко…

Търпението и разбирането са прекрасни човешки добродетели и за щастие ботевистите ги притежават. Ние ще продължим да подкрепяме отбора, защото сме преминали през множество тестове на времето. И ще подкрепяме така, както умеем най-добре – неподражаемо!

Но общото между нас и Вас, г-н Василев наистина е невъзможността да прощаваме на никого бездушието, апатията и безотговорното отношение към клуба.

Вярваме, че ще положите усилия поставените цели да бъдат изпълнени!

С благодарност за професионална реакция и взетите мерки, изразени в обръщението Ви към всички жълто-черни привърженици от 13.03.2014 год.

kpbp.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker