бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Отбор от Шампионската лига с оферта за Анисе

Шампионът на Гърция Олимпиакос иска да привлече в редиците си халфът на Ботев (Пловдив) Абел Анисе. Грандът от южната ни съседка иска да подсили халфовата си линия и се е спрял на мадагаскареца като сравнително евтин на фона на някои от настоящите звезди на тима, но в същото време достатъчно качествен играч. Все пак гърците ще трябва да извадят една прилична сума, тъй като Анисе има договор с Ботев до 2015 година.

Според непотвърдени информации от Ботев ще поискат 500 хил. евро за Анисе. Все пак той е един от голмайсторите на тима, като има 10 гола и 3 асистенции в 27 мача през този сезон. Треньорът Станимир Стоилов често сменя позициите на Анисе на терена заради ротациите в тима и заради голямото разнообразие на схеми, които използва. Футболистът обаче доказа, че се справя добре навсякъде в халфовата линия, а дори може да играе и като централен нападател. Анисе, който проби в “А” група с тима на Черноморец, няма мениджър и сам преговаря с Олимпиакос. Известната у нас Мадам Ба преди време въртеше делата на играча, но след скандала при трансфера му в ЦСКА той се раздели с нея.

“Меридиан мач”
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker