Локомотив ПловдивФутбол

Отбор от Серия А си хареса играч на Локомотив

Представящият се все по-сил­но в пос­ледните кръгове халф на Локо (Пд) Дани Кики е предизвикал интереса на скаути на итали­анския Аталанта. Агент от Апенините е изгледал двубоя на „черно-белите” със Славия минала­та неделя в компа­нията на бившия президент на клуба от „Лаута” Любомир Корадов. Той има сериозни бизнесконтакти в Италия, а от известно време е впрегнал сили да уреди трансфер в чужбина на Кики. През зимата имен­но Корадов съдейс­тва на халфа да из­кара проби в казахстанския Ордабашъ. Тогава до конт­ракт не се стигна, но вратата за тран­сфер в бившата съ­ветска република остава отворена. Естествено обаче интересът от Ита­лия може да даде далеч по-различна насока в плановете на един от любим­ците на феновете.

Договорът на Да­ни Кики с Локо из­тича в края на сезо­на. На този етап от треньорския щаб не са обявили решени­ето си за това кой от настоящия със­тав трябва да бъде задържан и на кого да не се правят спънки в търсенето на ново предизви­кателство. Кики обаче е след близ­ките приятели на звездата Мартин Камбуров. Той със сигурност ще оста­не на „Лаута”, ако не си намери отбор зад граница.

Иначе Аталанта е част от Серия “А”, къ­дето в момента зае­ма 14-о място. За разлика от тимове­те на Чочев и Тонев Палермо и Фрозиноне, съставът от Бергамо изглежда далеч по-сигурен за запазването на елитния си статут.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker