бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболИзвън БългарияМарица - жени

Отбори за пример!

„Всички клубове в България трябва да взимат пример от „Добруджа 07“ и„Марица“. Участието на „Добруджа 07“ във втория мач във Варна е демонстрация на проект стартирал преди 8 години и доведен до участие и победа в Шампионска лига.

Искам да пожелая успех на двата клуба в следващите им двубои от евротурнирите!“

Това заяви за сайта на БФВолейбол директорът на НВЛ Евгени Иванов. Бившият национал направи този коментар по повод дебютното участие на двата тима в най-силния европейски клубен турнир – Шампионската лига.

Добро представяне в Шампионската лига направи шампионът при жените „Марица“ (Пловдив). В първия кръг „жълто-сините“ елиминараха след две чисти победи косовския „Дрита“ (Гниляне) и си осигуриха два двубоя със световния клубен шампион „Еджзаджъбъшъ Витра“ (Истанбул).

Турският гранд пристигна в зала „Колодрума “ с всичките си звезди и постигна успех с 3:0. Волейболистките на Масимо Барболини спечелиха и реванша със същия резултат и отстраниха „Марица“ от турнира на богатите, но участието на пловдивчанки в Европа далеч не е приключило.

Състезателките на Иван Петков ще имат възможност за нови постижения в срещите от Купата на ЦЕВ, където започва от 1/16-финалите и очаква името на следващия си противник.

В зала „Конгресна“ във Варна родният първенец при мъжете „Добруджа 07“ (Добрич) постигна исторически първи успех в надпреварата, след като надигра „Абиант Ликъргъс“ (Грьонинген) с 3:2 (25:19, 24:26, 27:25, 19:25, 15:13) .

За съжаление резултатът не се оказа достатъчен на „зелените“ да компенсират загубата в първия мач с 0:3 и момчетата на Мирослав Живков отпаднаха от Шампионската лига. Така „добруджанци“ ще продължат участието си във втория по авторитет турнир за Купата на ЦЕВ,

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker