Локомотив ПловдивФутбол

Осама Рашид доволен отпрестоя си на “Лаута”: Да вкараш за Локомотив (Пд) нещо невероятно!

Новото попълнение на Локомотив (Пд) Осама Рашид даде любопитно интервю пред официалния сайт на “смърфовете”.

Той е роден през 1992 година и е иракчанин с холандски паспорт. Играл е за националния отбор на Ирак, Фейенорд U19 и португалския Фарензе. Той говори пред клубния сайт на Локомотив.

“Чувствам се по-добре в Локомотив с всеки изминал ден. В началото, когато дойдох ме беше по трудно, тъй като отборът беше изиграл няколко мача и бързо трябваше да се адаптирам към него.”

“Но с времето се чувствам все по-добре и това ще се отрази положително на мен и на тима. Вече вкарах първия си гол за Локомотив Пловдив. Чувството е невероятно. Надявам се са отбележа още голове в шампионата”.

“След последната ни загуба се създаде известно напрежение върху тима, но положението вече се успокои. Предстои ни мач с Локомотив (ГО), който въпреки че е назад в класирането. Не бива да подценяваме съперника”.

“Трябва да победим Локомотив (ГО), за да натрупаме повече самочувствие за следващите ни мачове, които се очертават като доста трудни. Все пак срещу този съперник играем на нашия стадион и ще дойдат много фенове да ни подкрепят”.

“Играл съм в първенствата на Холандия и Португалия. Там футболът е по-агресивен. Не бих казал, че разликата между тук и португалското първенство е чак толкова голяма. Първите думи и изрази, които научих когато дойдох в България бяха: “здравей”, “как си”, “какво става”. Сега вече знам и специфични футболни термини”, сподели Рашид.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker