Локомотив ПловдивФутбол

Окончателно – Едо каза “Не” на двамата португалци, Крушарски гледа футболисти в Южна Америка

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Едуард Ераносян се е отказал двама португалски футболисти, които са били предложени на “смърфовете” за проби, научи TribunaPlovdid.bg.

Както ви съобщихме по време на паузата от международните двубои през ноември, Едо ще тества защитник и нападател от Страната на мореплаватели. Единият от футболисти е бил препоръчан от настоящия халф на “черно-белите” Пауло Серджо, докато другият от мениджърска агенция.

Едо обаче дал окончателното си решение с мотива, че предстоят тежки мачове с Лудогорец и Славия, съответно в Разград и на “Лаута”. Възможно е въпросните играчи да бъдат тествани по време на зимната пауза, когато е и трансферният период.

В същото време стана ясно, че собственикът Христо Крушарски е в Бразилия, където са му предложени и няколко местни футболисти от долните дивизии, които обаче Едо е отказал.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker