Локомотив ПловдивТопФутбол

Община Пловдив проверява документите внесени за “Лаута”, след което ще бъде подписан договорът

Специалисти на община Пловдив вече работят върху документите за проектиране и строителство на стадион “Локомотив“, съобщи заместник-кметът на Община Пловдив по строителство Пламен Райчев. По думите му фирмата “Рудин“ ООД, спечелила обществената поръчка “Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион “Локомотив“ – град Пловдив“, са депозирали необходимата документация в последния работен ден преди коледните празници.

“Още днес нашите експерти започнаха проверка на документите и веднага, щом се уверят, че всичко е изрядно, ще пристъпим към подписване на договора“, заяви Райчев.

Кметът Здравко Димитров също не скри желанието си договорът за стадиона в парк “Лаута“ да бъде подписан.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“И на мен ми се иска по най-бързия начин да се подпише договора и мога да уверя най-нетърпеливите привърженици на Локомотив, че в Община Пловдив правим всичко възможно за това. Има обаче срокове и процедури, които не могат да бъдат избегнати, защото попадаме под ударите на закона“, коментира Димитров.

tribunasofia

Припомняме, че изпълнителят ще трябва да подготви проект за изграждането на стадиона, който да получи одобрение от Община Пловдив, и едва тогава да пристъпи към строителни дейности. Сумата, която от “Рудин“ ООД заявиха за проект и строителство, е 9 986 846, 65 лева без ДДС, а проектант на стадион “Локомотив“ ще бъде софийската фирма “Инжпроект“ ООД.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker