бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Община Пловдив очаква документите от Локомотив за строежа на стадиона, в Ботев вече са готови

До 15 май Община Пловдив очаква представители на Локомотив (Пловдив) да входират проекта за строителни дейности на тези части от клубния стадион в парк „Лаута“, които ще се изпълняват с отпуснатите от държавата средства.

Това заяви заместник-кметът на града Пламен Райчев, който се срещна с представители на ръководството и феновете на „жълто-черните“. Той добави, че строежът на стадион „Христо Ботев“ може да бъде рестартиран още през август, ако няма обжалване на някоя от процедурите.

„Договорихме се с проектанта арх. Савов при входиране на окончателния проект на 15 май да представи и количествена сметка, на чиято база от Община Пловдив да пуснем пазарно проучване. На основание най-ниска цена на това проучване ще имаме готовност да обявим обществена поръчка за строежа в началото на юни.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След като изтече законовия срок от обявлението – 40 дни, ще имаме готовност да изберем изпълнител и очаквам в края на юли или най-късно през август да имаме избран изпълнител и надзор по строителните дейности и те да бъдат възобновени. Разбира се, тези срокове са при положение, че няма обжалване на някой от етапите“, каза зам-кметът Райчев.
Той допълни, че от фенските фракции на Ботев, присъствали на срещата – Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Бултрас, е имало предложение за промяна на проекта на едната от трибуните, но след като са разбрали, че това ще забави рестарта на строителството, те сами са се отказали от идеята.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker