бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Община Пловдив излезе с официално становище за “Колежа”

Преработеният проект за стадион “Христо Ботев“ ще бъде входиран в Община Пловдив още през януари догодина. Това стана ясно днес на среща в общината между кмета Здравко Димитров, заместник-кмета по строителство Пламен Райчев, проектанта арх. Георги Савов, строителния надзор и изпълнителя на обекта Илиян Филипов.

На срещата присъстваха и представители на трите най-популярни фракции на феновете на Ботев.

С входирането на пълната проектна документация строителят ще може да продължи работата по обекта и да спази сроковете, фиксирани в обществената поръчка за реконструкцията и дострояването на стадиона.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Община Пловдив е изпратила на проектанта арх. Савов възлагателно писмо за препроектирането му, след приемането от Общински съвет на предложението на кмета Димитров да бъдат гласувани допълнителни средства за тази дейност, тъй като тя не е включена в обхвата на обществената поръчка. Предстоят съгласувателни процедури с електроразпределителното дружество EVN и с ВиК, които ще бъдат изпълнени в най-кратки срокове и през януари строителят ще може да поднови работа, съобщиха официално от общината.
“Когато работим в синхрон, нещата се получават. Никой няма полза от напрежение, забавянето се наложи поради административните срокове за всяка една от промените в проекта, които са неизбежни. Ние правим всичко възможно като възложител да ускорим нещата и до средата на януари фирмата изпълнител ще поднови дейността си“, заяви след срещата кметът Здравко Димитров.
Проектантът архитект Савов допълни, че в първоначалния проект от 2012 година са направени поне четири съществени промени, което е довело до забавянето.
bet365
След като той входира документацията, работна група, съставена от експерти от Община Пловдив и фирмата изпълнител ще направят точен разчет за какъв етап на строежа ще стигнат отпуснатите средства в размер на 25 милиона лева с ДДС. Те ще пресметнат и каква сума ще трябва за пълното завършване на стадион “Христо Ботев“ и ще запознаят представителите на феновете с разчетите.

Коледна Промоция – 8 Дни Безплатни Награди

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker