бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Обръщение на ръководството на Локомотив (Пд) към всички привърженици

Ръководството на Локомотив Пловдив излезе със съобщение до привържениците на клуба.

TribunaPlovdiv.bg го публикува без редакторска намеса:

Скъпи приятели и съмишленици!

Любимият ни клуб за пореден път в славната си история поема по нов път. Нашата борба за свободен и чист Локомотив се увенча с успех. Спечелена бе обаче само първата битка. Най- трудното тепърва предстои.

На нас, привържениците, се падна тежката задача да поставим основите на един възроден Локомотив. Това няма да е никак лесно, както не е бил лесен и пътят ни досега.

Пред нас стои огромното предизвикателство да преведем любимия ни отбор в едно ново време и едни нови реалности. Близкото ни минало показва, че не бива никога повече да зависим от проблемите, личните амбиции и възможности само на един човек.

Локомотив е идея и тя може да бъде само на хората, които я изповядват. Пред нея всички са равни. Ние сме във времето, когато всеки от нас трябва да се запита какво мога аз да направя за Локомотив, а не да чакаме някой благодетел да дойде да ни спаси.

Добре дошъл на Лаута е всеки един с идеи и възможности. Всяка помощ е безценна в този труден момент. Най-голямата помощ несъмнено е присъствието на стадиона. Когато Лаута се пука по шевовете, няма кой да ни спре.

На първо време най-важното е да забравим темите и споровете, които ни разделяха в последно време. Вражда между локомотивци не може да има.

Локомотив е обща идея, която обединява, а не разделя. Само от нас зависи да преведем любимия ни клуб на спасителния бряг. Да съхраним идеята, по която са ни запалили нашите бащи и дядовци. За да я предадем още по силна и свята на нашите деца.

Само Локо!

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Кои са в това ръководство?Да си кажат имената,кой какъв е що е?Защото за тая работа трябват пари,много пари!Само с желание и щуротии не става!Защото там има хора,които лапат парички от доста време и в момента ,в който Коко им потърси сметка за оборота от фенартикулите започнаха да издигат лозунги против него!

    1. Бъркаш нещи двата щата. Вие бяхте тези, които 8 години си мълчахте срещу Чичо Митко и когато спря парите за Божо и СИЕ, се започна с “войната”. Коко още в началото имаше две фракции, които не ходеха на стадиона, а останалите излязоха с декларация, че дават шанс на Коко, защото нямахме никакъв избор. Това за артикушите много добре знаеш, че са негови глупости с цел да се отклони вниманието на хората от това, за което го обвиняваха феновете – черното тото. Опита се да си оригинален, ама не ти се получи, еничар :) Марш при Пеевски да ви спасява

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker