Ботев ПловдивФутбол

Обрат? Жоао Пауло тръгва към Балкански гранд, вместо към Разград

Сръбският сайт Butasport разпространи днес информация, че нападателят на Ботев (Пловдив) Жоао Пауло може да премине в лидера в местното първенство и шампион на страната Цървена звезда (Белград).

Интерес към Жоао Пауло проявява и българският участник в последното издание на Шампионската лига Лудогорец (Разград), а доста медии вече обявяват подобна сделка за сигурна.

Новината е публикувана и в Спортски журнал (Белград), където се обяснява, че Жоао Пауло трябва да замести португалеца Уго Виейра, за когото се твърди, че има оферти от Китай и Япония.

“Българските медии съобщават, че Жоао Пауло е близо до Лудогорец, но все още договор не е подписан”, пише още Спортски журнал. Статистически 28-годишният футболист е истинска находка, като е вкарал 12 гола в 19 мача и се превърна в откритието на българското първенство.

Иначе той традиционно е играл в отбори от втора лига в родната си Бразилия, като има и кратък период в Република Корея.

Ако Лудогорец искат да привлекат футболиста, то едва ли клуб като Цървена звезда ще може да им създаде сериозна конкуренция, както като финанси, така и като позиции на българския пазар./БТА

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker