бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Нужни са още 10 млн. за довършването на “Колежа” и още 25 млн. за получаване на лиценз от УЕФА

През февруари 2020 г. община Пловдив обяви, че 25 млн. лева ще бъдат отпуснати за довършване на строителните и ремонтните дейности на стадион “Христо Ботев” в града. Съоръжението е познато като “Колежа” и на него своите мачове трябва да играe футболният “Ботев”.

Тези средства обаче ще са крайно недостатъчни, за да може стадионът да бъде лицензиран и да се използва за мачовете в Първа лига. За тази цел са нужни още 10 млн. лева! За да бъде одобрен от УЕФА и там да се играят мачове от европейските клубни турнири, в строежа трябва да се инвестират още 25 млн. лева. Това обяви пред bTV собственикът на фирмата, която извършва строителните дейности – Илиян Филипов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Ако не се осигури допълнителното финансиране, имаме малък проблем. Осветлението на стадиона е планирано да бъде на металната конструкция. А металната конструкция е сериозната сума в това съоръжение. Нужно е да има допълнително финансиране”, заяви той. Самият Филипов изрази готовност да инвестира недостигащите 10 млн. лева, но заяви, че няма възможност да отдели останалите 15 млн. лева.
В момента се работи по изграждането на новите трибуни. Дейностите не секват и през уикендите, а темповете са добри, хвалят се от фирмата. Феновете, които от години настояваха стадионът да бъде приведен във вид за мачове, също са доволни. Именно те бяха основна движеща сила, за да бъде подновен строежът.

През 2019 г. “жълто-черните” привърженици организираха няколко протеста, за да привлекат вниманието към проблема. Строежът започна през лятото на 2013 г. Съоръжението трябваше да е готово за две години. След фалита на КТБ обаче проектът бе замразен, а концесията, която изтече през 2018 година, бе удължена с две години след предоговаряне с Община Пловдив.

За шест години беше вдигнат само грубият строеж на южната и източната трибуни на стадиона. В момента “Ботев” е в очакване на сделка за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба от руския бизнесмен Антон Зингаревич. В момента ценните книжа са притежание на организация на феновете.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker