Ботев ПловдивФутбол

Нов спонсор в Ботев

Сериозните проблеми в Ботев (Пловдив) наложиха очаквана промяна в управлението на клуба. От известно време софийският бизнесмен Веселин Бушев на практика дърпа конците в “жълто-черния” клуб и е новата силна фигура в ръководството на пловдивчани, пише вестник “Меридиан мач”.

Бушев дори пътува няколко пъти до Пловдив, за да се срещне с президента Иван Джиджев и изпълнителния директор Тервел Златев.

Не се знае дали от Ботев ще официализират спонсорството от страната на Бушев, или нещата ще бъдат потулени или запазени в тайна.

След катаклизмите в КТБ и заповедта за арест на мажоритарния собственик Цветан Василев от клуба търсят вратички как да съществуват, като свиха бюджета и направиха тавана на заплатите 3 000 евро, пише още изданието.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

  1. Пашев, Пашев, какъв Пеевски бе? ДПС и Пеевски са най-големият враг на Василев и хората му. Типично по цигански си мислите, че като кажете нещо и ще ви повярват и ще стане истина. Какъв нов нов спонсор бе? ИПС АД отдавна е собственик на Ботев Пд. Сега просто Цв. Василев си слага близък човек. Пуста злоба, хем не знаеш, ама плюеш. Мен пък най ме е яд на такива злобни комплексари като теб.

  2. Честито да е на печелившите, официално вече прегръдката с Пеевски е факт. Сега идва и довършването на стадиона с новия спонсор….браво на еничарите, навели се пред Барек Ага и неговите шефове. Най ме е яд за редовните фенове на Ботев, които още от самото начало бяха против тея циркове, но всичко пак е за сметка на една шепа хора, за които парите и високо вдигнатата летва са по-важни от всичко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker