Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: “Нов” в Локомотив (Пд)! Симеон Райков на “Лаута”

Крилото Симеон Райков днес се появи на “Лаута” и започна тренировки с Локомотив (Пд), видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Юношата на “смърфовете” в момента чака трансфер в чужбина. Ако този вариант пропадне, той ще подпише с Локомотив (Пд). През следващите няколко дни Райков ще се подготвя с тима на “смърфовете”.

При последния си период с “черно-бялата” фланелка бързоногият полузащитник игра в 9 мача и вкара 1 гол. Той напусна тима през есента на миналата година при пристигането на Едуард Ераносян.

Както нашата медия първа ви информира вчера, Войн Войнов и неговият щаб чакаха нов футболист в днешния ден. Това е именно Райков, за който се спекулираше от няколко дни. Той бе засечен на стадиона в Ловеч по време на първия мач от сезона на “смърфовете” срещу Етър.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

27-годишнит Райков изкара последните няколко месеца в Холандия, където бе част от тима на Рода (Керкраде), но не впечатли и се завърна у нас.

Междувременно 18 полеви футболисти на Локомотив (Пд) проведоха изцеждащо кондиционно занимание под зоркия поглед на Михайло Шекеровски. Отсъстващ бе контузеният Димитър Везалов.

Дани Кики въртеше обиколки на централния терен на ст.”Локомотив”, докато двамата вратари – Мори Диау и Илко Пиргов, бяха отделени от основната група на помощното игрище – “Кошарата”, и се подготвяха заедно с треньора на вратарите Стоян Колев.

Минимум 2 седмици в лазарета за защитник на Локо (Пд)

https://www.tribunaplovdiv.bg/черногорец-е-изиградса/

Подобни

7 Коментара

  1. Супер! Моньо заедно с Карагерен беше махнат пак по заръка на лИгендата, дето си тръгна вчера!
    Тези не му играеха по свирката и затова Камбура не ги искаше!
    Сега и да падаме, няма да е, защото не сме искали да бием! Всички фалшиви мачове на отбора ни бяха под ръководството на Камбуров!
    Дано Райков да остане при нас!

  2. Дано Монката подпише с нас, ако оправят Бедиме и дойдат двамата бразилци, като единият е нападател и този черногорският нападател усещате ли, как може да направим и по-силен отбор от миналия сезон?

  3. Папагалите Педрази много притеснени небоийтесе свикнали сте да ви праскат не боли споко

  4. Добре дошъл отново у дома Мони!Ето това се нарича любов към Локомотив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker