Ботев ПловдивФутбол

Ново 20: И Хамбургер иска Неделев

Европейският клубен шампион за 1983 г. “Хамбургер” е поредният отбор, който се споменава като потенциален кандидат за Тодор Неделев, пише в днешния си брой “Труд”.

Германски медии информират, че тимът от северния пристанищен град е хвърлил око на 20-годишния българин. А в този отбор са играли четирима наши – Йордан Лечков, Петър Хубчев, Павел Дочев и Мартин Зафиров.

В Германия броят за друг сериозен кандидат-купувач и “Вердер”. Като нищожни се оценяват шансовете втородивизионният “Гройтер Фюрт” да привлече младата звезда на “Ботев”.

“20-годишният български национал има оферти от половин Европа и е все по-малко вероятно да каже “да” на “Гройтер Фюрт”, гърми най-тиражният германски всекидневник “Билд”. Други немски медии твърдят, че президентът на втородивизионния тим Хелмут Хак ще отвори широко кесията за нов нападател. Босът е наричан Барона на чая заради основния му бизнес.

Но към днешна дата е много по-вероятно Неделев да си пие чая в добрата стара Англия, особено след финализирането на сделката между “Тотнъм” и “Реал” (Мадрид) за рекордния трансфер на Гарет Бейл (виж долу). “Ботев” (Пд) продължава да очаква оферта на стойност 5 млн. лири (5,75 млн. евро) от лондонския клуб за своя №8.
Самият Неделев стои настрани от шумотевицата покрай предстоящия му трансфер.

Талантът от Белозем тренира в сряда двуразово – сутринта за кондиция и издръжливост с македонския специалист Михайло Шекероски, а вечерта – с останалите “канарчета” на стадион “Беркут” в Брестник.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker