Локомотив ПловдивТенис

Новият Григор Димитров тренира със сина на Бекъм в академията на Надал, тръгва от Локомотив

Григор Димитров преди няколко дни изнесе специален урок на Ромео Бекъм на корта, стана ясно от разпространено видео, което бе заснето от съпругата на футболната легенда – Виктория. Единият от тримата синове на звездното семейство тренира в академията на Рафаел Надал в Манакор, Майорка. БЛИЦ разкрива, че отскоро част от нея е и българин. 17-годишният Митко Пашев също се подготвя в люпилнята за талантливи тенисисти.

„Да, познавам Ромео, бързо се сприятелихме. В последните две седмици всеки ден сме заедно. Ромео не се счита за голяма звезда, нормално момче е. Днес започва третата ми седмица в академията на Надал. Тук е страхотно, всичко е на много високо ниво“, разказа Митко Пашев, който преди заминаването с родителите си за Майорка е състезател на ТК Локомотив (Пловдив), където е подготвян от Дора и Стефан Рангелови.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

„Ромео играе повече за удоволствие, но личи, че има потенциал. Винаги го побеждавам, но все пак аз съм по-голям от него с почти три години. Наскоро играхме и футбол заедно, там е по-добър. Аз обаче вкарах три гола, а след мача взе накитниците ми за спомен“, разказа още младият ни тенисист, който е сред най-върлите фенове на Григор Димитров и е амбициран да жъне успехи като хасковлията.

Митко се надява много скоро да се запознае и със звездния баща на съотборника си от академията на Рафа Надал – Дейвид Бекъм. А когато е в родния си Велинград, поддържа форма с мачове срещу баща си и партньора му на двойки Тома Чонков от местния клуб „Double trouble“ (б.р. – в превод: „двойни проблеми“).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker