бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Новият в Локомотив не удовлетворява Неделчо Матушев

Дошлият в Локомотив нападател Гилермо Ламарка не впечатлява с нищо треньорския щаб на “черно-белите”. За това призна самия наставник на “смърфовете” Неделчо Матушев.

“От три дена тренира с нас този испанец. До два, три дена ще преценим какво е състоянието му. Но дотук от това, което виждаме до момента не удовлетворява нашите изисквания към евентуално нов футболист, защото търсим такъв, който ще вдигне класата на отбора.
Ние се нуждаем от такива играчи и до ден-два ще решим какво да правим с Ламарка. Дали ще го оставим до контролата с Гигант в събота си зависи от него. До петък ще вземем решение за него. Но това, което на този етап показва не ни задоволява нас от треньорския щаб”, заяви Матушев в интервю за Gong.bg.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker