бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Новият бос в Ботев: Решаваме за Мъри до края на деня

„Очаквам до края на деня да има окончателно решение”, заяви за Гонг новият силен човек в Ботев Пловдив Иван Джиджев. Шефът на „Велдер груп” бе назначен за председател на съвета на директорите на пловдивския клуб.

„Президентският пост в Ботев Пловдив го приех като поредната голяма и сериозна задача. Предполагам, че ще е далеч по-трудно отклокото да съм президент на баскетболния Левски. Обхвата на феновете и в единия и в другия случай, както и манталитетът им е доста по-различен. При всички случаи отговорността пред мисията „Ботев Пловдив” очаквам да е далеч по-голяма и по-сложна”, категоричен бе настоящият президент на баскетболен клуб Левски.

„Познавам се отдавна с досегашния председател на Съвета на директорите (б.р – Юли Попов). С останалите колеги се срещнах в сряда. Иначе идния вторник ми предстои да започна работа на място в Пловдив. Тогава трябва да получа и първоначалната информация, която ще ми е нужна за да си изпълнявам ангажиментите”, каза още Иван Джиджев.

Той разкри и какви цели е поставил пред себе си: „Целите пред Ботев са поставени отдавна и аз нямам ангажимент да се произнасям по тях. Моята задача е да помогна в подобряване на модела за организация и управление на клуба, което пък от своя страна да доведе до предпоставки за постигане на тези успехи. Поставените пред Ботев цели и сега се изпълняват, аз просто трябва да подпомогна организационно и управленско постигането им!”

„До края на деня ще реша дали да присъствам на утрешния мач Левски – Ботев, заедно с решението за наставника (б.р – Станимир Стоилов). Най-вероятно ше присъствам”, завърши новият бос при „канарчетата”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker